Vi söker medicinsk fotterapeut/undersköterska

Vi är en mindre kedja med focus på medicinsk fotvård. Våra verksamheter finns på 5 orter i västra Sverige – Göteborg, Landvetter, Åsa, Varberg och Tvååker. Då Vi har en fortsatt stor efterfrågan på våra behandlingar och är därför i löpande behov av ny personal med placering i Göteborg, Åsa och Varberg.

Tjänsten kan förläggas på hel eller deltid med start enligt avtal.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ditt yrke med många olika typer av fötter. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen, Region Halland, privata vårdcentraler och en hel del äldreboenden, därav ser vi gärna att du är utbildad undersköterska och har en godkänd utbildning till medicinsk Fotterapeut.

– B-körkort är meriterande
– Lön enligt avtal

I vårt team med många års erfarenhet och kunskap kring fötter ser vi fram emot att få en ny kollega, manlig eller kvinnlig, som vill vara delaktig på alla sätt där vi får ta del ta del av dina kunskaper och vi delar självklart med oss av våra.

Välkommen att söka till oss i första hand via mail med personligt brev och CV , är det så att du står nära din slutexamen till Fotterapeut finns där heller inget hinder i att söka tjänsten!

Mail skickar ni till nina@mittilivet.se
Telefon 0722001669 (innan kl 09.00 eller efter 19.00)
Ser fram emot att få just din ansökan!

Med vänlig hälsning

Nina Wärme
Klinikansvarig
Mitt i Livet