Vi söker nya kollegor

Vill du jobba tillsammans med oss och vårt härliga gäng med medicinsk fotvård!

 

Vi söker en driven, glad och positiv person som vill ägna några år framåt till fötter!  Du är utbildad medicinsk fotterapeut och kanske undersköterska med behörighet att ta remisser.

Då vi har en stor efterfrågan på våra behandlingar är vi i behov av personal, kanske är det just du som vill arbeta i vårt glada team!

Våra verksamheter finns i Göteborg, Varberg och Landvetter.

Just nu har vi lediga tjänster i Göteborg på Linnégatan och på vår klinik i Varberg, Bäckgatan 36. Tjänsterna är antingen heltid/deltid. Vi arbetar även med remisshantering på båda orterna och vi ser en fördel om du är utbildad undersköterska med påbyggnad för att få ta emot remisser

Du kommer att arbeta med fotsjukvård, dvs. förebyggande problem och även sjuka fötter  hos personer med ex diabetes, reumatism, psoriasis  mm.

I vårt team kan vi med våra olika erfarenheter komplettera varandra och utvecklas inom vårt yrke , det är roligt att arbeta i team,och man har alltid någon att fråga.

Om du känner att det här är du, så hör av dig till mig via mail, skriv lite om dig själv, ditt telefonnummer, så hör jag av mig.
nina@mittilivet.se
Tel 0722091669
Mvh
Nina Wärme