Fotvård Varberg

 

Centralt i vackra Varberg öppnar vi ännu en fotvårdsklinik Mitt i Livet .

 

Vi kommer att ta med oss samma framgångsrika koncept till Varberg och hälsar alla gamla och nya kunder välkomna till oss.

Fötterna är något av de värdefullaste du har och är värd all omtanke dom kan få.

En behandling hos oss gör fötterna fina, lena och mjuka och ökar blodcirkulationen i foten. På sikt så kan du slippa besvär med hälsprickor, nageltrång, vårtor, liktornar, nagelsvamp eller nageltrång.

En kvalificerad rådgivning ingår i alla våra behandlingar och vi vägleder dig också hur du ska ta hand om dina fötter så att de håller sig fina, mjuka och friska.

 

Medicinsk Fotvård, 50 min 550 Sek, Ny kund? endast 480 Sek vid första besöket. (ej Lördagar) Boka här

Efter ett skönt fotbad påbörjas den Medicinska fotvårdsbehandlingen av dina fötter med en fotstatus, slip, form och klipp av dina naglar. Kallositet och ev. liktornar avlägsnas och om andra fotproblem har upptäckts så påbörjas en behandling.

Behandlingen avslutas med en skön fotmassage som ökar blodcirkulationen och ger värme, inte bara till fötterna utan till hela kroppen.

 

Friskvårdsberättigande fotvård  50 min 725 sek

En komplett fotvårdsbehandling med förebyggande moment för din fot. Passar dig som vill  använda ett friskvårdsbidrag arbetsgivaren. (priset är inkl. moms)

 

Medicinsk Fotvård delbehandling, 25 min 350 Sek 

En behandling av enstaka problem som du har. Ex. Nageltrång, liktornar, svamp, vårtor, hälsprickor

 

Medicinsk Fotvård via remiss

Vi hälsar dig välkommen som har en remiss från vår samarbetspartner Neptunuskliniken och Region Halland. Kan endast bokas via telefon