Fotvård Bygården

Här finns vi i det lilla formatet med behandlingar för dig som bara vill ha en skön fotvårdsbehandling eller har en remiss från vårdcentralen i Landvetter, Härryda eller Mölnlycke

 

Fötterna är något av de värdefullaste du har och är värd all omtanke dom kan få.

En behandling hos oss gör fötterna fina, lena och mjuka och ökar blodcirkulationen i foten. På sikt så kan du slippa besvär med hälsprickor, nageltrång, vårtor, liktornar, nagelsvamp eller nageltrång.

En kvalificerad rådgivning ingår i alla våra behandlingar och vi vägleder dig också hur du ska ta hand om dina fötter så att de håller sig fina, mjuka och friska.

 

Medicinsk Fotvård, 50 min 495 Sek

Efter ett skönt fotbad påbörjas behandlingen av dina fötter med en fotstatus, slip, form och klipp av dina naglar. Kallositet och ev. liktornar avlägsnas och om andra fotproblem har upptäckts så påbörjas en behandling.

Behandlingen avslutas med en skön fotmassage som ökar blodcirkulationen och ger värme, inte bara till fötterna utan till hela kroppen.

 

Friskvårdsberättigande fotvård  50 min 725sek

En komplett och förebyggande fotvårdsbehandling för dig som vill  använda ditt friskvårdsbidrag via arbetsgivaren. (priset är inkl. moms)

 

Medicinsk Fotvård delbehandling, 25 min 350 Sek 

En behandling av enstaka problem som du har. Ex. Nageltrång, liktornar, svamp, vårtor, hälsprickor. Kan endast bokas via telefon

 

Medicinsk Fotvård via remiss

Vi hälsar dig välkommen som har en remiss från VGR. Kan endast bokas via telefon