Vi som tar hand om dig

Nina

Det är jag som ansvarar för verksamheten, utbildad massör vid Göteborgs massageinstitut och är auktoriserad medicinsk fotterapeut utbildad vid Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg och medlem i Sveriges Fotterapeuter.
Du som kund är alltid i centrum och jag vill att du ska känna dig trygg hos mig, få en avkopplande stund och gå härifrån med fina fötter och ett leende. Hos mig får du en stund mitt i livet för själ och fötter !
Jag startar med en fotstatus och sedan en behandling med klipp/rens av naglar, fortsätter med att avlägsna eventuella callositeter och hjälper till med råd, tips och påbörjar behandling om det finns speciella behov såsom vid nagelsvamp och vårtor etc..avslutar med en avkopplande fotmassage.
Du får lena och välmående fötter!

Specialområde besvärliga naglar och nageltrång!

Du kan boka tider hos mig på Linnégatan, Varberg och på Bygården

Jag tar emot dig med varmt hjärta som klappar lite extra för ömma fötter!

 

 

 

Ellinor

Jag är utbildad Medicinsk Fotterapeut på YRGO här i Göteborg och undersköterska. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Hos mig får du en avkopplande stund för själ och fötter !
Jag startar med en fotstatus och sedan en behandling med klipp/rens av naglar, fortsätter med att avlägsna eventuella callositeter  och hjälper till med råd, tips och påbörjar behandling om det finns speciella behov såsom vid nagelsvamp och vårtor etc… avslutar med en avkopplande fotmassage.
Du får lena och välmående fötter!

Hos mig är du som kund i fokus och får en lugn stund mitt i livet.

Specialområde liktornar och hälsprickor

Du träffar mig på Bygården och på Linné

Jag ser fram emot ditt besök!

 

 

Mira

Jag är utbildad Medicinsk Fotterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut iStockholm och är medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Mitt fokus är dina fötter och ditt välmående, med mjuk hand och varsamma rörelser tar jag fram det vackra i dina fötter!

Jag startar med en fotstatus och sedan en behandling med klipp/rens av naglar, fortsätter med att avlägsna eventuella callositeter och hjälper till med råd, tips och påbörjar behandling om det finns speciella behov såsom vid nagelsvamp och vårtor etc.. avslutar med en avkopplande fotmassage.
Du får lena och välmående fötter

Jag är en mycket glad och  lättsam person har nära till skratt och allvar OCH ser fram ett möte med just dig:)

Specialområde vårtor, callositeter och liktornar

Enligt min chef är jag en positiv och energisk hummingbird , vi ses på Linné, Bygården och även i Varberg   

 

 

 

Jenny

Jag är utbildad Medicinsk Fotterapeut vid Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg och även Undersköterska. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Mitt område är fot och kropp, din hälsa och ditt välbefinnande! Med min långa erfarenhet  kan  du vara lugn i mina händer som är varsamma och starka

Jag startar med en fotstatus och sedan en behandling med klipp/rens av naglar, fortsätter med att avlägsna eventuella callositeter  och hjälper till med råd, tips och påbörjar behandling om det finns speciella behov såsom vid nagelsvamp och vårtor etc… avslutar med en avkopplande fotmassage.
Du får lena och välmående fötter

Specialområde Diabetes, kost och sårkunskap

Du träffar mig i Varberg

Jag ser fram emot vårt möte!

 

 

 

Vi innehar behandlingsskadeförsäkring för din trygghet

 

Här hittar du oss i Göteborg:

Du och Jag Mitt i Livet AB
Linnégatan 46
413 08 Göteborg

Tel: 072-200 1669
E-post info@mittilivet.se

 

 

Här hittar du oss i Varberg:

Du och Jag Mitt i Livet AB
Bäckgatan 36
432 44 Varberg

Tel: 072-200 1669
E-post info@mittilivet.se

 

 

 

Här hittar du oss i Landvetter:

Du och Jag Mitt i Livet AB
Byvägen 10
438 36 Landvetter

Tel: 031-918241
E-post info@mittilivet.se